Luotettavaa tietoa hyvinvoinnistasi

Livtec Recovery

Hyödyt

Palvelu auttaa tunnistamaan niin vapaa- kuin työajalla tekijöitä, mitkä mitatusti vaikuttavat yksilön hyvinvointiin, terveysriskeihin ja sitä kautta elämän iloon ja suoriutumiseen arjen haasteista.

Kattavan analyysiraportin sisältämät asiantuntijan tulkinnat ja mittaustulosten pohjalta luodut suositukset ohjaavat ja kannustavat ennakoivasti terveyttä edistäviin elämäntapamuutoksiin.

Yritystason anonyymi yhteenveto mittauksista antaa lisäksi tietoa henkilöstön voimavaroista muihin yrityksiin verrattuna ja suosituksia kehitettävistä aktiviteeteista.

Yritysasiakkuuksissa hoidamme mittausten suorittamiseen ja palautekeskusteluihin liittyvät järjestelyt puolestasi niin pitkälle kuin mahdollista, joten palvelu ei kuormita yrityksen avainhenkilöitä.

Livtec Recovery

Kattava ja selkeä analyysiraportti sisältää runsaasti mitattua, tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa tietoa päivistäsi sekä asiantuntijan tulkinnat ja suositukset hyvinvointisi edistämiseksi.

Stressi

  • Mitkä tekijät arjessa vaikuttavat kuormittumiseesi
  • Onko stressin taustalla elämän hektisyys vai arkihuolet

Palautuminen

  • Mitkä asiat tukevat palautumistasi
  • Onko vapaa-aikasi energisoivaa
  • Millä pienillä muutoksilla elämäntapoihisi voi edistää hyvinvointiasi

Liikunta

  • Onko liikuntaharrastuksesi tasapainossa.
  • Minkä tyyppinen liikkuminen vahvistaisi hyvinvointiasi

Uni

  • Onko unesi palauttavaa
  • Miten voit parantaa unesi laatua
  • Onko sinulla kohonnutta uniapnea-riskiä

Uniapnea

Uniapnea on tauti, jota Suomessa sairastaa arviolta 9% – 24% väestöstä, moni myös tietämättään. Ainutlaatuinen EKG pohjainen analyysimme mahdollistaa myös kohonneen uniapnea riskin tunnistamisen.

Mittauksiemme kautta olemme onnistuneet ohjaamaan tiedostamattaan tautia sairastavia hakemaan apua terveysalan ammattilaisilta, mutta myös muokkaamaan ennakoivasti omia elintapojaan. 

Mittauksen toteutus

b

Mittari, taustatietolomakkeet ja ohjeet toimitetaan sinulle toiveesi mukaisesti.

Pidät kaksi vuorokautta vaatteidesi alla huomaamatonta EKG-anturia. Mittauspäivät, arki- ja vapaapäivä, voit valita vapaasti viikon ajalta. Postitat mittarin palautuskuoressa.

Varaat ajan verkossa tapahtuvaan palautekeskusteluun. Pohditte yhdessä kuinka voit edelleen vahvistaa hyvinvointiasi

Livtec Recovery mittaukset voidaan toteuttaa koko henkilöstölle, tiimeittäin tai palvelu voi olla tarjolla tuettuna työpaikkaetuna halukkaille. Aina yrityksesi tarpeisiin sovitettuna!

Bittium faros

Kanssamme hyvinvointia ja menestystä ovat olleet rakentamassa

Coxa logo
Elmo logo
XAMK logo
Weststar logo
Vertex logo
Valtori logo
Valtori logo
Elmo logo
XAMK logo
Weststar logo
Vertex logo
Valtori logo

Muut hyvinvointipalvelut

Tutustu myös muihin palveluihimme

Livtec Unianalyysi

Livtec unianalyysi hyödyntää huomaamatonta patjan alle asennettavaa Emfit-anturia. Mittauksen avulla saa tarkkaa tietoa nukkumisestasi ja unenlaatuun vaikuttavista tekijöistä, sekä asiantuntijan suositukset palautumisen edistämiseksi.”

Stressi Haltuun - valmennus

Innovatiivinen työkalu tiimeille ja johtoryhmille yhdistää kuormittumista sekä palautumista mittaavan Livtec Recovery analyysin ja Mentor-kartoituksen kuusi erilaista tyyliä reagoida ja hallita stressiä.

InBody-mittaus

Käytämme ammattikäyttöön suunniteltua, nopeaa ja tarkkaa InBody570 mittalaitetta. InBody mittaus on muodostunut standardiksi liikunnan, ravintotottumusten, painonhallinnan seurannassa ja motivoinnissa. 

TARJOUSPYYNTÖ

Voit aina myös soittaa meille — 044 2312161

Haluan tarjouksen seuraavista palveluista