Esimerkkejä
Asiakkaistamme

Tarjoamme Livtec Recovery palvelua suoraan yritysasiakkaille ja huippu-urheiluun. Palvelu on saatavilla kasvavan kumppanuusverkoston kautta heidän moninaisille asiakasryhmilleen.

Esittelemme alla muutamia erilaisia palvelukokonaisuuksia, lisätiedoissa löydät tietoa toteutuksesta, kuinka esimerkiksi mittarilogistiikka tai palautekeskustelut hoidettiin.

01

Coxa - Livtec Recovery mittaukset

Coxa on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää n. 250 alan huippuosaajaa. Yrityksessä on aina tiedostettu, että korkealaatuinen hoitotyön yhtenä tekijänä on myös oman henkilöstön hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtiminen. Syksyllä 2019 yritys tarjosi koko henkilöstölleen valittavaksi kolme erilaista hyvinvointia edistävää palvelua, joista Livtec Recovery oli yksi. Ohjelmaan osallistuneista yli puolet valitsi palvelumme.

02

Finla - Livtec Recovery kumppanuus

Finla Työterveys on vahva suomalainen työterveyden suunnannäyttäjä, jonka asiakassuhteet pohjautuvat kumppanuuden periaatteelle. 

Finla on Livtec Recovery kumppani ja hyödyntää mittauksiamme erityisesti stressin hallinnan ja vajavaisen palautumisen kanssa kipuilevien asiakkaiden tueksi. Tällä asiakasryhmällä stressiperäisten rytmihäiriöiden ja kohonneen uniapnea riskin esiintyvyys on luonnollisesti normaalia korkeampi, minkä myötä EKG-pohjaisen analyysimme luotettavuuden merkitys korostuu.

03

Vertex - Stressi Haltuun valmennus

Vertex Systems on maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu suunnittelun ja tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisujen toimittaja teollisuudelle. Noin sata huippuasiantuntijaa työllistävällä yrityksellä on alan toimijaksi kunnioitettava 40 vuoden historia.

Vertex:ssä työntekijöiden vaihtuvuus on ollut hyvin vähäistä. Viime vuosien voimakas kasvu onkin luonut erityisen yrityskulttuurin, missä diversiteetti toteutuu esimerkillisesti. Yrityksessä nähtiinkin Mielenhelmen ja Livtec Oy:n Stressi Haltuun-valmennus heille toimivammaksi palveluksi, sen tuodessa työkaluja myös erilaisten persoonallisuustyylien vaikutuksesta tiimityöskentelyyn, yksilön stressinhallinnan lisäksi.

Vertex Systems
Valmennus- ja testauskeskus Kauppi

04

VTE Kauppi - Liigajoukkueen testaus

Valmennus- ja testauskeskus  Kauppi tarjoaa laadukkaita kuntotestauspalveluita Kauppi Sport Centerin tiloissa, käytössään huippumoderni testauslaboratorio. Yritys on myös Livtec Recovery kumppani.

Ilveksen liigajoukkue on toteuttanut säännöllistä kuntotestausseurantaa yhteistyössä VTE Kaupin kanssa. Livtec Recovery mittauksia on hyödynnetty jääkiekkoilijoiden kanssa tarvelähtöisesti. Näin esimerkiksi tilanteissa, missä testaustuloksissa tai pelaajan omissa tuntemuksissa on havaittu negatiivista kehitystä tai epänormaaliutta ja tarvitaan sykevälivaihtelumittauksella saatavaa lisätietoa asiaan vaikuttavista tekijöistä.

Kanssamme hyvinvointia ja menestystä ovat olleet rakentamassa

Finla logo
Botnia työterveys
Finla logo
Suomen Urheiluopisto
Valtori logo
Coxa logo
Elmo logo
XAMK logo
Weststar logo
Vertex logo
Valtori logo
Valtori logo
Elmo logo
XAMK logo
Weststar logo
Vertex logo
Valtori logo