Livtec Recovery kumppanuus

 

Haluatko tarjota asiakkaille vain parasta!

 

kumppanuus lyhyesti? 

Livtec Recovery kumppanuus on tarkoitettu asiakkaidensa palautumista ja hyvinvointia tukeville työterveys-, liikunta- ja hyvinvointialan toimijoille.

Livtec kumppanuusmallissa Livtec hoitaa mittausjärjestelyt ja analyysiraportin tuottamisen kumppanin työtä helpottavine sanallisine kommenteineen. Kumppanin edustaja käy raportin lävitse asiakkaan kanssa.

Ei kiinteitä kuluja! Livtec kouluttaa kumppanin henkilöstön.

Nykyiset kumppanimme ovat valinnassaan arvostaneet, että palvelumme myötä palautumisen syy-seuraus suhteiden selvittelyssä päästään selkeästi syvemmälle. Samoin mittauksen luotettavuus ja uniapneariskin tunnistus ovat olleet keskeisiä valintaperusteita.

Livtec Recovery työterveyskumppanit:

Botnia työterveys

Botnia Työterveys tarjoaa eettisesti luotettavia ja korkealuokkaisia työterveyshuollon palveluita. Näihin kuuluvat sekä lakisääteiset yritysterveydenhuollon palvelut että työterveyslähtöinen sairaanhoito. Työn tavoitteena on vähentää sairauspoissaoloja tunnistamalla ja tarttumalla työkykyä rajoittaviin ongelmiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Finla on 100% suomalainen, asiakasyritystensä omistama työterveyden asiantuntija. Nykypäivän työelämässä monipuolisen työterveyshuollon merkitys korostuu. Työterveyteen erikoistuneet ammattilaisemme ovat työhyvinvointisi tukena, ja käytössäsi ovat aina alan parhaat asiantuntijat.

Imatran Työterveys

Imatran Työterveys on paikallinen kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon keskittynyt yritys, jonka omistaja on Imatran Työterveys ry. Ry:n jäsenyritykset eli asiakkaamme ovat omistajiamme.

Pitkään toimineena meillä on vahva kokemus ja osaaminen asiakkaidemme työterveyden ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.

Kotkan työterveys

Kotkan työterveys on paikallisten yritysten omistama työterveyshuolto. Toimisteemme sijaitsevat Kotkassa ja Haminassa. 

Sitoutunut henkilöstö ja nopea hoitoon pääsy ovat olleet laatumme takeena jo vuodesta 1975 lähtien.

Tarjoamme joustavat työterveyspalvelut kilpailukykyiseen hintaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Lappeenrannan työterveys

Olemme työterveyspalveluihin vahvalla toimialatuntemuksella keskittynyt lääkäriasema. Kokeneet työterveyden ammattihenkilöt palvelevat joustavasti lähellä sinua ja yritystäsi.

Meille on tärkeintä asiakkaidemme hyvinvointi ja työterveyden tukeminen parhaalla mahdollisella tavalla. 

Työplus

Aidosti alueellinen, vahvasti kotimainen. Keski-Pohjanmaalla usealla paikkakunnalla toimiva Työplus auttaa yritystänne turvaamaan työntekijöillenne terveellisen ja turvallisen työympäristön sekä löytämään parhaimmat ja toimivimmat ratkaisut työelämän haasteissa. 

Valmet Logo

Valmet on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle.

Yritykseen integroitu Valmet Työterveys toteuttaa kokonaisvaltaista työterveyshuoltoa neljällä omalla terveysasemalla parinkymmenen ammattilaisen osaavalla tiimillä.  Pienemmillä paikkakunnilla Valmet hankkii työterveyspalvelut palveluntuottajilta.

Livtec Recovery Liikunta- ja Hyvinvointipalveluja tarjoavat kumppanit:

Kuortaneen urheiluopisto

​​Kuortaneen Urheiluopisto on liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus keskellä Suomea.

Kuortaneen Urheiluopiston tarjoamat valmennuskokonaisuudet tähtäävät henkilökohtaisen hyvinvoinnin parantamiseen niin työssä kuin vapaa-ajalla. Valmennuksen ydin lähtee aina henkilökohtaisen hyvinvoinnin tukemisesta.

Varala

Vuonna 1909 Tampereelle perustettu Varala on Suomen urheiluopistojen uranuurtaja.

Tänä päivänä Varala jatkaa edelleen vahvana tiennäyttäjänä liikunta-alan testaus- ja koulutuskeskuksena sekä tarjoten huippuosaamista niin vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjontaan, yritysten ja ryhmien hyvinvointi-, kokous- ja liikuntapäiviin kuin urheilu- ja valmennustoimintaan.

Suomen Urheiluopisto

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee Suomen Urheiluopisto. Vierumäellä voi harrastaa kymmeniä urheilulajeja. Lisäksi Vierumäellä on vuosikymmenten tuomaa kokemusta mm. työhyvinvoinnin asiantuntijana sekä kokous- ja yritystapahtumien järjestäjänä.

Bodymind on psykofyysiseen lähestymismalliin suuntautunut fysioterapian edelläkävijäyritys vuodesta 2004 alkaen. Fysioterapiamme osaamisen ydintä ovat erityisesti pitkittyneet tuki- ja liikuntaelinongelmat, kroonistuneet kipuoireistot, neurologiset sairaudet, migreeni ja päänsärky, sydän- ja hengityssairaudet, syömishäiriöt, nepsy-oireistot sekä eriasteiset ahdistuneisuus- ja jännittyneisyysoireistot. Oireisiin liittyy tyypillisesti kivun ohella koholla olevaa stressiä ja unihäiriöitä, joten hyödynnämme myös Livtec Hyvinvointianalyysia.

Medirex Oy on vuodesta 1983 Kokkolassa toiminut kuntoutumisen edelläkävijä ja laatusertifioidun Auron-ketjun jäsen. 27 hengen kuntoutuksen ammattilaisen henkilöstö hallitsee kattavasti fysioterapian erikoisosaamisalueet ja uusimmat suuntaukset, toimintaterapian sekä hieronnan ja lymfahoidot. Medirex on Livtec Hyvinvointianalyysi kumppani.

Flexio

Flexio on moniammatillinen terapiayhteisö, jossa keskittyminen on kohdistettu ihmisen kohtaamiseen psykofyysissosiaalisena kokonaisuutena. Visio on yhdistää terapiapalvelut ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olemme erikoistuneet psykofyysiseen fysioterapiaan.

Pirkanmaalla toimiva Pyykkilauta tarjoaa kokonaisvaltaista apua kehittymiseen ja hyvinvointiin, sekä tukea tulosten saavuttamiseen liikuntaharrastuksessasi tai urheilulajissasi. Mikäli etsit apua ja tukea kehittääksesi suoritustasi omassa liikuntaharrastuksessasi tai urheilulajissasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Yhtä lailla voit olla tekemässä muutosta elintavoissasi ja haluat pysyvää muutosta kehonkoostumukseesi ja liikunnan tukevan hyvää terveyttä.

Sporty planner

Markkinoiden kattavin ohjelmisto valmentamiseen Personal Trainereille, fysioterapeuteille, urheiluvalmentajille ja liikunnanopetukseen.

Luo asiakkaille treeniohjelmia, ravinto-ohjelmia sekä jaa lomakkeita. Seuraa asiakkaan kehittymistä. Asiakkaan käytössä Sportyplanner applikaatio.

Valmennus- ja testauskeskus Kauppi tarjoaa laadukkaita kuntotestaus-, liikunta-, urheiluvalmennus- ja PT-palveluita Tampereen sydämessä Kauppi Sport Centerin tiloissa. Käytössämme on huippumoderni testauslaboratorio. Yhtenä palvelunamme ovat myös Livtec Hyvinvointianalyysit niin aktiiviurheilijoille kuin muuten hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Jalo Terveys Logo

JALO Terveys tarjoaa asiakkailleen Holter- ja uniapneatutkimuksia, verenpaineen vuorokausirekisteröintiä sekä elintapa- ja sydänvalmennusta, nyt myös Livtec Recovery hyvinvointianalyysejä.

Kaikkiin tutkimuksiin pääsee jonottamatta, ilman lääkärin lähetettä.

Kunnonpaikka on monipuolisesti palveleva kuntoutumis- ja hyvinvointikeskus sekä kylpylähotelli. Kunnonpaikka sijaitsee Itä-Suomen vehmaassa järvimaisemassa, vain 10 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Kunnonpaikka hyödyntää Livtec Hyvinvointianalyysia niin työhyvinvointi- kuin kuntomittauspalveluissaan.

Mielenhelmi on johtamisen ja tiimien kehittäminen osaaja, jonka tarjontaa ovat ratkaisukeskeiset coaching-prosessit, valmentava esimiestyö, hyvinvoinnin ja motivaation rakentaminen, muutosten fasilitointi sekä tavoitteelliset ja ratkaisukeskeiset työnohjausprosessit.  Yhdessä tarjoamme innovatiivista Stressi Haltuun-palvelua, joka yhdistää Mielnhelmen Mentor-valmennuksen ja Livtec Hyvinvointianalyysin fysiologisen mittauksen.

Suuntima logo

Osaava kunto- tai ravintovalmentaja haussa? Kärsitkö jalka-, niska- tai selkävaivoista erityisesti kuntoilun yhteydessä vai onko tavoitteenasi painonpudotus? Mietitkö, paljonko personal trainer maksaa? Suuntima yhdistää kuntovalmennus-, ravintovalmennus- ja hyvinvointipalvelut yksilölliseen valmennukseen fysioterapian asiantuntijuudella ja ammattitaidolla.

Vuodesta 2003 lähtien toiminut Hyvä Olo Ilona tarjoaa asiakkaillensa korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Pirkanmaalla. Viihtyisät vastaanottomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereella ja lähialueilla. Tarjoamme myös Livtec Hyvinvointianalyyseja

Haluatko mukaan!

Tee yhteydenottopyyntö tai kysy lisätietoja alla olevalla lomakkeella!

Voit myös soittaa — 044 2312161

2 + 13 =