Livtec Recovery kumppanuus

 

Haluatko tarjota asiakkaille vain parasta!

 

kumppanuus lyhyesti? 

Livtec Recovery kumppanuus on tarkoitettu asiakkaidensa palautumista ja hyvinvointia tukeville työterveys-, liikunta- ja hyvinvointialan toimijoille.

Livtec kumppanuusmallissa Livtec hoitaa mittausjärjestelyt ja analyysiraportin tuottamisen kumppanin työtä helpottavine sanallisine kommenteineen. Kumppanin edustaja käy raportin lävitse asiakkaan kanssa.

Ei kiinteitä kuluja! Livtec kouluttaa kumppanin henkilöstön.

Nykyiset kumppanimme ovat valinnassaan arvostaneet, että palvelumme myötä palautumisen syy-seuraus suhteiden selvittelyssä päästään selkeästi syvemmälle. Samoin mittauksen luotettavuus ja uniapneariskin tunnistus ovat olleet keskeisiä valintaperusteita.

Livtec Recovery palvelua kanssamme tarjoavat:

Finla Työterveys

Finla on 100% suomalainen, asiakasyritystensä omistama työterveyden asiantuntija. Nykypäivän työelämässä monipuolisen työterveyshuollon merkitys korostuu. Työterveyteen erikoistuneet ammattilaisemme ovat työhyvinvointisi tukena, ja käytössäsi ovat aina alan parhaat asiantuntijat.

Botnia työterveys

Botnia Työterveys

Botnia Työterveys tarjoaa eettisesti luotettavia ja korkealuokkaisia työterveyshuollon palveluita. Näihin kuuluvat sekä lakisääteiset yritysterveydenhuollon palvelut että työterveyslähtöinen sairaanhoito. Työn tavoitteena on vähentää sairauspoissaoloja tunnistamalla ja tarttumalla työkykyä rajoittaviin ongelmiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Imatran Työterveys

Imatran Työterveys

Imatran Työterveys on paikallinen kokonaisvaltaiseen työterveyshuoltoon keskittynyt yritys, jonka omistaja on Imatran Työterveys ry. Ry:n jäsenyritykset eli asiakkaamme ovat omistajiamme.

Pitkään toimineena meillä on vahva kokemus ja osaaminen asiakkaidemme työterveyden ja työhyvinvoinnin kehittämisessä.

Medirex

Medirex Oy on vuodesta 1983 Kokkolassa toiminut kuntoutumisen edelläkävijä ja laatusertifioidun Auron-ketjun jäsen. 27 hengen kuntoutuksen ammattilaisen henkilöstö hallitsee kattavasti fysioterapian erikoisosaamisalueet ja uusimmat suuntaukset, toimintaterapian sekä hieronnan ja lymfahoidot. Medirex on Livtec Hyvinvointianalyysi kumppani.

Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto

Vierumäki on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee Suomen Urheiluopisto. Vierumäellä voi harrastaa kymmeniä urheilulajeja. Lisäksi Vierumäellä on myös vuosikymmenten tuomaa kokemusta mm. työhyvinvoinnin asiantuntijana sekä kokous- ja yritystapahtumien järjestäjänä.

Varala

Varalan urheiluopisto

Vuonna 1909 Tampereelle perustettu Varala on Suomen urheiluopistojen uranuurtaja.

Tänä päivänä Varala jatkaa edelleen vahvana tiennäyttäjänä liikunta-alan testaus- ja koulutuskeskuksena sekä tarjoten huippuosaamista niin vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjontaan, yritysten ja ryhmien hyvinvointi- kokous- ja liikuntapäiviin kuin urheilu- ja valmennustoimintaan.

Pyykkilauta

Pirkanmaalla toimiva Pyykkilauta tarjoaa kokonaisvaltaista apua kehittymiseen ja hyvinvointiin, sekä tukea tulosten saavuttamiseen liikuntaharrastuksessasi tai urheilulajissasi. Mikäli etsit apua ja tukea kehittääksesi suoritustasi omassa liikuntaharrastuksessasi tai urheilulajissasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Yhtä lailla voit olla tekemässä muutosta elintavoissasi ja haluat pysyvää muutosta kehonkoostumukseesi ja liikunnan tukevan hyvää terveyttä.

Sportyfly

Sportyfly tarjoaa liikunnallisia hyvinvointipalveluita niin yrityksille kuin yksityiselle. Sportyplanner on työkalu liikunta- ja kuntoutusohjelmien suunnitteluun, liikuntakalenteri ammattilaisen ja asiakkaan väliseen etäseurantaan ja oman liikuntapäiväkirjan pitoon

Valmennus- ja testauskeskus Kauppi

Valmennus- ja testauskeskus Kauppi tarjoaa laadukkaita kuntotestaus-, liikunta-, urheiluvalmennus- ja PT-palveluita Tampereen sydämessä Kauppi Sport Centerin tiloissa. Käytössämme on huippumoderni testauslaboratorio. Yhtenä palvelunamme ovat myös Livtec Hyvinvointianalyysit niin aktiiviurheilijoille kuin muuten hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

Bodymind

Bodymind on psykofyysiseen lähestymismalliin suuntautunut fysioterapian edelläkävijäyritys vuodesta 2004 alkaen. Fysioterapiamme osaamisen ydintä ovat erityisesti pitkittyneet tuki- ja liikuntaelinongelmat, kroonistuneet kipuoireistot, neurologiset sairaudet, migreeni ja päänsärky, sydän- ja hengityssairaudet, syömishäiriöt, nepsy-oireistot sekä eriasteiset ahdistuneisuus- ja jännittyneisyysoireistot. Oireisiin liittyy tyypillisesti kivun ohella koholla olevaa stressiä ja unihäiriöitä, joten hyödynnämme myös Livtec Hyvinvointianalyysia.

Kunnonpaikka

Kunnonpaikka on monipuolisesti palveleva kuntoutumis- ja hyvinvointikeskus sekä kylpylähotelli. Kunnonpaikka sijaitsee Itä-Suomen vehmaassa järvimaisemassa, vain 10 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Kunnonpaikka hyödyntää Livtec Hyvinvointianalyysia niin työhyvinvointi- kuin kuntomittauspalveluissaan.

Mielenhelmi

Mielenhelmi on johtamisen ja tiimien kehittäminen osaaja, jonka tarjontaa ovat ratkaisukeskeiset coaching-prosessit, valmentava esimiestyö, hyvinvoinnin ja motivaation rakentaminen, muutosten fasilitointi sekä tavoitteelliset ja ratkaisukeskeiset työnohjausprosessit.  Yhdessä tarjoamme innovatiivista Stressi Haltuun-palvelua, joka yhdistää Mielnhelmen Mentor-valmennuksen ja Livtec Hyvinvointianalyysin fysiologisen mittauksen.

Suuntima logo

Suuntima

Osaava kunto- tai ravintovalmentaja haussa? Kärsitkö jalka-, niska- tai selkävaivoista erityisesti kuntoilun yhteydessä vai onko tavoitteenasi painonpudotus? Mietitkö, paljonko personal trainer maksaa? Suuntima yhdistää kuntovalmennus-, ravintovalmennus- ja hyvinvointipalvelut yksilölliseen valmennukseen fysioterapian asiantuntijuudella ja ammattitaidolla.

Revolution Training

Revolution Training tarjoaa laadukkaita valmennuspalveluja niin huippu-urheilijoille kuin työhyvinvointiin. Erilaisuutemme yrityksille suunnatuissa palveluissa perustuvat seuraaviin tekijöihin: Palvelumme on jatkuvaa vuoden ympäri, ei vain yksi tyhy-päivä. Näin ollen tulokset ovat huomattavasti paremmat. Valmennuksemme on aina erittäin laadukas alan huippuammattilaisten suunnittelema ja toteuttama.

Hyvä Olo Ilona

Vuodesta 2003 lähtien toiminut Hyvä Olo Ilona tarjoaa asiakkaillensa korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Pirkanmaalla. Viihtyisät vastaanottomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereella ja lähialueilla. Tarjoamme myös Livtec Hyvinvointianalyyseja

Haluatko mukaan!

Tee yhteydenottopyyntö tai kysy lisätietoja alla olevalla lomakkeella!

Voit myös soittaa — 044 2312161

15 + 15 =