Huipputarkka hyvinvointianalyysi

Livtec Recovery

Hyödyt

Palvelu auttaa tunnistamaan niin vapaa- kuin työajalla tekijöitä, mitkä mitatusti vaikuttavat yksilön hyvinvointiin, terveysriskeihin ja sitä kautta elämän iloon ja suoriutumiseen arjen haasteista.

Kattavan analyysiraportin sisältämät asiantuntijan tulkinnat ja mittaustulosten pohjalta luodut suositukset ohjaavat ja kannustavat ennakoivasti terveyttä edistäviin elämäntapamuutoksiin.

Yritystason anonyymi yhteenveto mittauksista antaa lisäksi tietoa henkilöstön voimavaroista muihin yrityksiin verrattuna ja suosituksia kehitettävistä aktiviteeteista.

Livtec Recovery hyvinvointianalyysi on laajennettavissa niin yksilön elämäntapamuutosta tukevilla kuin innovatiivisilla tiimi- ja johtoryhmätyötä tehostavilla valmennuksilla.

Hyvinvointianalyysi

Kattava ja selkeä analyysiraportti sisältää runsaasti mitattua, tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa tietoa päivistäsi sekä asiantuntijan tulkinnat ja suositukset hyvinvointisi edistämiseksi.

Stressi

  • Mitkä tekijät arjessa vaikuttavat kuormittumiseesi
  • Onko stressin taustalla elämän hektisyys vai arkihuolet

Palautuminen

  • Mitkä asiat tukevat palautumistasi
  • Onko vapaa-aikasi energisoivaa
  • Millä pienillä muutoksilla elämäntapoihisi voit edistää hyvinvointiasi

Liikunta

  • Onko liikuntaharrastuksesi tasapainossa.
  • Minkä tyyppinen liikkuminen vahvistaisi hyvinvointiasi

Uni

  • Onko unesi palauttavaa
  • Miten voit parantaa unesi laatua
  • Onko sinulla kohonnutta uniapnea-riskiä

Uniapnea

Uniapnea on tauti, jota Suomessa sairastaa arviolta 9% – 24% väestöstä, moni myös tietämättään. Ainutlaatuinen EKG pohjainen analyysimme mahdollistaa myös kohonneen uniapnea riskin tunnistamisen.

Mittauksiemme kautta olemme onnistuneet ohjaamaan tiedostamattaan tautia sairastavia hakemaan apua terveysalan ammattilaisilta, mutta myös muokkaamaan ennakoivasti omia elintapojaan. 

Mittauksen toteutus

b

Mittari, taustatietolomakkeet ja ohjeet toimitetaan sinulle toiveesi mukaisesti.

Pidät kaksi vuorokautta vaatteidesi alla huomaamatonta EKG-anturia. Mittauspäivät, arki- ja vapaapäivä, voit valita vapaasti viikon ajalta. Postitat mittarin palautuskuoressa.

Varaat ajan verkossa tapahtuvaan palautekeskusteluun. Käyt kattavan analyysiraportin lävitse asiantuntijan kanssa ja pohditte yhdessä kuinka voit edelleen vahvistaa hyvinvointiasi

Livtec Recovery mittaukset voidaan toteuttaa koko henkilöstölle, tiimeittäin tai palvelu voi olla tarjolla tuettuna työpaikkaetuna halukkaille. Aina yrityksesi tarpeisiin sovitettuna!

Bittium faros

Johtoryhmä- ja tiimivalmennukset

Tutustu myös Livtec Recoveryä täydentäviin tiimi- ja johtoryhmävalmennuksiimme.

Stressi ja terveys

Stop and Go - johtoryhmävalmennus

Mielenhelmi konsultointipalvelun kanssa yhteistyössä toteutettu Stop and Go – valmennus antaa työkaluja johtoryhmä­työskentelyn tehostamiseen jäsenten tiimitaitoja ja hyvinvointia tukemalla, huomioiden yksilölliset vahvuudet ja motivaation.

Stop and Go – valmennus sopii erityisesti vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä oleville, jotka haluavat tukea palautumista vahvistavien elämäntapamuutosten läpivientiin sekä sparrausta työelämän haasteisiin.

Tiimivalmennus

Stressi Haltuun - tiimivalmennus

Livtec:in ja Mielenhelmi konsultointipalvelun innovatiivinen työkalu tiimeille yhdistää kuormittumista sekä palautumista mittaavan Livtec Recovery hyvinvointianalyysin ja Mentor-kartoituksen kuusi erilaista tyyliä reagoida ja hallita stressiä.

Stressi Haltuun – valmennus soveltuu erityisesti tilanteisiin, joissa halutaan kehittää ryhmän keskinäistä luottamusta ja ryhmäytymistä sekä jäsenten omaa jaksamista haastavassa työtehtävässä.

Kanssamme hyvinvointia ja menestystä ovat olleet rakentamassa

Coxa logo
Elmo logo
XAMK logo
Weststar logo
Vertex logo
Valtori logo
Valtori logo
Elmo logo
XAMK logo
Weststar logo
Vertex logo
Valtori logo

TARJOUSPYYNTÖ

Voit aina myös soittaa meille — 044 2312161

Haluan tarjouksen seuraavista palveluista

7 + 7 =